EATING


 
 
Screenshot 2019-02-26 at 14.11.10.png

NOFO

Nordic Foodprint er et helt nytt Ömat-konsept med oppstart i Oslo, der det serveres organisk, plantebasert komfort-mat uten ventetid, til rimelige priser, null matsvinn og med et karbonavtrykk tilnærmet lik null.
NOFO tilbyr fra tid til annen kurs og pop-ups med et formål å informere og inspirere til en grønnere fremtid gjennom mat.

Våren 2019 lanseres “Gathered by NOFO”, et pop-up konsept som samler samarbeids-kokker og -restauranter på tvers av kulturer. Følg oss på Instagram @nordic_foodprint eller Facebook @NoFoOslo for å ta del i vår reise.

NOFO er et globalt fellesskap som knytter mennesker med en delt lidenskap for mat og bærekraft. Vi tror på at samarbeid leder til mer kreativitet, innovasjon, og innflytelse og oppfordrer alle til å ta del i NOFO-bevegelsen om fremtidens mat.

Åpningstider
11-19 (man-fre), 12-18 (lør)

Kontakt
hello@nordicfoodprint.com
922 98 330

nordicfootprint.com

 
 
 
Screenshot 2019-02-26 at 14.15.36.png

KÖD OSLO

KöD består av et team ambisiøse unge mennesker, som gjennom deres kjærlighet til mat og vin, skapte konseptet KöD. De startet i Danmark, hvor de har en restaurant i Aarhus og to i København. I mars 2019 åpnet KöD Oslo, som er  første restaurant utenfor Danmark.

Konseptet er enkelt; Perfekt tilberedt biff med smakfullt tilbehør og nøye utvalgt vin av høy kvalitet.

Kjøtt er vår lidenskap og er grunnsteinen i vårt konsept. Vi har nøye utvalgt våre oppdrettere i Uruguay, USA, Australia og Norge.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!


Åpningstider
16-21 (man-tor), 16-22 (fre-lør), 16-21 (søn)

Kontakt
239 66 938

restaurantkoed.no

 
 
 
Screenshot 2019-02-27 at 17.15.00.png

RICE BOWL

Mer informasjon kommer snart