SERVICES


 
hopehair_posthallen.jpg

HOPE HAIR

Økologisk grønn frisør med høyt faglig fokus og fire salonger, én av dem i Posthallen. HOPE Hair handler om å ta ansvar, både for kunder og ansatte. Vi har brukt begrepet «bærekraftig skjønnhet» i et forsøk på å forklare at det er mulig å være opptatt av både miljø og fashion. 

Vi skal være i front faglig og være oppdatert på det som rører seg i moteverdenen, og samtidig skal vi ha en så økologisk profil som mulig.

Åpningstider
09-19 (man-fre), 09-16 (lør)

Kontakt
224 14 140

hopehair.no

 
 
 
eclat_studio.png

ÉCLAT STUDIO — LASHES & BROWS

Our brand name Éclat comes from French which means glow. And we make sure our clients are glowing.

We have been lashing since 2014 and by now we are one of the top eyelash extension salons in Oslo.

As busy as your days are, you still want to look good and thats where we come to help. We ensure to our clients perfect lash looks and styles that suits their particular needs. Lash application is an art and we don’t do one-size-fits-all, each of our client is unique and we will create the right style for you.

Éclat Studio chooses their lash artists with care, who loves their job and works only to perfection. We will do everything in our power to make your each visit satisfied + we give free naps with each appointment

Åpningstider
08-19 (man-fre), 10-15 (lør)

Kontakt
983 53 740

eclatstudio.no

 
 
 
Muskelklinikken.jpg

MUSKELKLINIKKEN

Muskelklinikken i Oslo består av Norges fremste terapeuter og trenere. Vårt mål er å bli verdens ledende klinikk. Vi fokuserer på å se hele mennesket, og vi bruker den biomekaniske, biopsykososiale, og biokjemiske og nevrofysiologiske modellen. Våre terapeuter har en uslukkelig tørste for ny kunnskap, forankret i vitenskap.

Muskelklinikken er en innovativ tverrfaglig helseklinikk, og et personlig treningsstudio med eksklusive medlemskap. Vi er primærleverandør av helsefremmende tjenester for bedrifter og enkeltpersoner. Midt i hjertet av Oslo. Kun eksklusive plasser.


Nå har du mulighet til å trene i Oslos nye storstue
Som følge av stor etterspørsel har vi nå ordnet eksklusive medlemsskap på Muskelklinikken. Vi tilbyr nå det beste fra to verdener. I medlemskapet følger det med en rekke fordeler. Du får spesialavtale med våre trenere og terapeuter, og tilgang til eksklusive omgivelser og tung kompetanse. Du vil oppleve et roligere og behagelig senter, med optimal brukervennlighet og topp moderne utstyr.

Åpningstider med brikke
06-23 (man-søn)

Åpningstider uten brikke
06-18 (man-fre)

Kontakt
988 04 092

muskelklinikken.no

 
 
 
Beautyhouse.jpg

BEAUTY HOUSE

Beauty House er en salong hvor kreativitet, kompetanse og behandlinger i ypperste kvalitet finner sted. Våre fire salonger ligger sentralt til i Oslo sentrum, Frogner, Pilestredet og Drammen. Vårt mål er å ha de beste terapeutene i bransjen under samme tak og representere moderne skjønnhet, både i form av behandlinger og lokaler.

Ikke bare skal vi tilby skjønnhetsbehandlinger, vi skal også være med på å utvikle behandlinger og utfordre dagens marked. Dette er grunnen til at majoriteten av våre kollegaer parallelt med sin stilling på Beauty House også jobber som kursholdere, produktutviklere og ambassadører for en rekke kjente kosmetikk merker.

Vi er opptatt av å tilby deg de riktige produktene i rett kvalitet og tilbyr derfor en rekke norske merkevarer innen skjønnhet og velvære som bl.a. Frøya Cosmetics, Bitchn’ Brows, Pure Lash, Tape IT og Pure White. Produktene kan kjøpes i våre salonger og her på vår nettbutikk.


Åpningstider
10-19 (man-fre)
Lørdag åpent etter avtale

Kontakt
403 45 981

beautyhouse.no